Invitation: Letters to the Parliament

Vær med til lancering af dialogprojekt mellem arkitekter og politiske beslutningstagere 28. april

Arkitektprofessionen tager fat på så forskellige problemstillinger som mobilitet, almene boliger, fremtidens fødevareproduktion, bosætning på landet, digitale byggeteknologier, tilpasningsdygtige landsbyer og gentænker håndtering af klimaforandringer og energiforsyning.

Det vil vi gerne i dialog med Danmarks politiske beslutningstagere om!

Arkitektskolen Aarhus og The Architecture Project inviterer med projektet Letters to the Parliament arkitekter og studerende til at sætte ord på deres viden, engagement og kompetencer, og skrive et personligt brev til en minister eller et medlem af Folketinget med ideer, inspiration og forslag til ny arkitektur.

Brevene samles i et idekatalog og overrækkes efterfølgende til Folketinget på Folkemødet på Bornholm. Brevene vil også blive udstillet i forbindelse med åbningen af RISING Architecture Week 11. september, hvor studerende, arkitekter og politikere deltager.

Kick-off!

Projektet, som er en del af ReThink/Kulturhovedstad 2017, lanceres 28. april, hvor arkitektskolens udstillingsbygning omdannes til et ‘Parliament Of Architecture’.

Vi byder på et glas bobler, og du kan høre Eva Franch i Gilabert, chefkurator på Storefront for Art and Architecture i New York, fortælle om konceptet, som hun har gennemført i mere end 12 byer verden over.

Hvor: Arkitektskolen Aarhus, Udstillingsbygningen, Nørreport 22, 8000 Aarhus C
Hvornår: Fredag den 28. april 2017, 16.00 – 17.00

Alle er velkomne til at deltage i eventet, tilmelding er ikke nødvendig.

ny1. letters.352X352

ny2.letters.352X352

ny3.letters.352X352