RÅT – Afgangsudstilling på Godsbanen

Oplev de nye arkitekters projekter i Rå Hal 2. - 25. februar 2018

En 65 meter lang og 5,5 meter høj arkade danner rammen om vinterens afgangsudstilling på Godsbanen i Aarhus. I Rå Hal præsenterer Arkitektskolen Aarhus udstillingen RÅT – de rå og uslebne arkitekters visioner for fremtidens boliger, institutioner og landskaber.

AfgangE17.725X442-vers.2

Du kan opleve 50 meget forskellige projekter, der spænder fra bud på rum mellem sted og ånd over selvforsynende madmarkeder til refugier, flygtningeboliger og landskabelige strategier for håndtering af oversvømmelser.

Projekterne viser, hvordan de nye arkitekter bruger deres digitale, kunstneriske og rumlige kompetencer til at forudse og formgive fremtidens byggeri og til at lande langtidsholdbare løsninger.

Hvor: Rå Hal, Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Hvornår: 2. – 25. februar 2018, dagligt 11.00 – 18.00. Rundvisning hver dag kl. 15.00

Alle er velkomne til at besøg udstillingen, og der er gratis entré. Du kan også være med til dimission og udstillingsåbning den 2. februar, eller deltage i et netværksarrangement i Foyeren på Godsbanen den 8. februar, hvor du kan opleve en festforelæsning af Dorte Mandrup, og være med til at fejre de nyslåede dimittender fra masteruddanelsen Nordisk Master i Arkitektonisk Kulturarv.