Rektors råd til de nye arkitekter

Rektor Torben Nielsen ønsker de nyuddannede arkitekter stort tillykke

Der var feststemning i den sommervarme Rådhushal på Aarhus Rådhus, der fredag d. 29. juni lagde lokaler til dimissionsfest og afgangsudstilling for de nyuddannede arkitekter.

De mange fremmødte fyldte godt i vandrehallen på rådhuset, hvor først viceborgmester Camilla Fabricius og siden rektor Torben Nielsen holdte tale, inden Aisha Mahjoub Seeberg leverede de studerendes tale. Efter de interessante taler blev der delt eksamensbeviser og legater ud. Du kan læse mere om legaterne her. Slutteligt kunne Torben Nielsen erklære sommerens afgangsudstilling, ALL – ROUND, for åben, og efterfølgende kunne de mange besøgende dykke ned i de forskellige udstillede afgangsprojekter.

En dimission markerer ikke kun slutningen på en uddannelse, men det er samtidig starten på et arbejdsliv. Det var omdrejningspunktet i Torben Nielsens tale, og herunder kan du høre, hvilke råd, skolens rektor mener, at de nye arkitekter skal have med til starten af karrieren og arbejdslivet.

Afgangsudstillingen ALL – ROUND kan opleves på Aarhus Rådhus frem til den 23. juli, og der er gratis adgang. Åbningstiderne er:
Hverdage: 10-17
Lørdag: 10-12
Søndag: Lukket